image
 |  0 15 Березня 2019 | 15:57

Громада на Іваничівщині отримала технічне оснащення

32 одиниці техніки – персональні комп’ютери, ноутбуки, принтери та маршрутизатори придбали та доставили для Поромівської громади Іваничівського району.   

Про це інформує сайт Іваничівської РДА.

Таке ж обладнання також отримали Голобська ОТГ Ковельського району, Луківська Турійського району та Любешівської об’єднана територіальна громада.

Це стало можливим завдяки проекту Світового Банку та Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» та заходу «Удосконалення адміністрування виплат і послуг».

Техніка призначена для укомплектування робочих місць працівників, які опікуються в об’єднаних територіальних громадах питаннями соціального захисту населення, надають мешканцям громади послуги з прийому документів для призначення різних видів соціальних виплат та житлових субсидій, та надають інші адміністративні послуги соціального характеру.

Між іншим, комп’ютери забезпечені ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Іваничівської райради вимагають розслідувати корупційні схеми в оборонній галузі за участі керівництва держави

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити