image
 |  0 22 Грудня 2017 | 07:53

Громади Волині мобілізували до бюджетів 125,8 мільйона гривень роздрібного акцизу

За підсумками січня-листопада 2017 року до місцевих бюджетів сплачено 125,8 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.
Про це 22 грудня 2017 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Серед лідерів залучення роздрібного акцизу в місцевий бюджет - міста Луцьк та Ковель із надходженнями в сумі 46,7 та 29,8 мільйона гривень відповідно.
Враховуючи прийдешні новорічні та різдвяні свята, в ГУ ДФС у Волинській області звертаються до споживачів горілчаної продукції та тютюнових виробів з проханням бути обачними – до святкового столу купувати якісну підакцизну продукцію та лише ту, що перебуває в легальному обігу.
Фахівці ГУ ДФС у Волинській області нагадують, що підакцизна продукція обов’язково повинна містити марку акцизного податку встановленого зразка, а в чеку на придбання такого товару має бути відображена сума акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.
Окрім того, кожен споживач алкогольної і тютюнової продукції має право поцікавитися у продавця про наявність ліцензії на право реалізації підакцизної групи товарів.
Отож, якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти  за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити