image
 |  0 7 Грудня 2017 | 11:31

Громадська рада Луцька просить міську владу зробити кадрові висновки щодо транспортного управління

6 грудня Громадська рада при Луцькому міському голові підтримала звернення до виконуючого обов’язки міського голови Луцька Григорія Пустовіта з проханням взяти під особистий контроль ситуацію, яка виникла у транспортній сфері міста, і, за необхідності, зробити відповідні кадрові висновки щодо керівництва управління транспорту та зв’язку.
Проект звернення був представлений членом Громадської ради Володимиром Пшибельським.
У зверненні громадська рада висловлює своє глибоке занепокоєння ситуацією, яка склалась у роботі громадського транспортну міста Луцька.
«Уже впродовж тривалого часу мешканці обласного центру скаржаться на незадовільну роботу перевізників, відсутність системи озвучення, GPS-моніторингу, порушення графіка руху транспорту. Ці питання неодноразово розглядалися під час сесій Луцької міської ради, оперативних нарад, засідань виконкомів. Проте управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради на чолі з Миронюком Анатолієм Матвійовичем не зуміло виправити ситуацію й навести лад у підпорядкованій їм сфері».

Проект звернення після нетривалого обговорення був підтриманий одноголосно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити