image
 |  1409 18 Листопада 2023 | 21:14

Грошей не дали: у Володимирі хотіли дофінансувати ремонт у ТІЦі

Виділити ще майже півмільйона гривень хотіли на сесії у Володимирі на ремонт приміщення ТІЦу, який був зроблений раніше. 

Про це пише Слово правди.

Каменем спотикання стала і сума у майже півмільйона гривень на дофінансування ремонту ТІЦу, що у будівлі колишнього РБК. Ці витрати не схвалили на засіданнях постійних комісій, однак уже безпосередньо на сесії до нього повернулася начальниця гуманітарного відділу Оксана Бігун, яка зазначила, що мільйон гривень на цей ремонт свого часу виділено з держабюджету, але цих коштів забракло, щоб оплатити вже виконані підрядником відповідно до проєктно-кошторисної документації роботи. Депутатка від «Європейської солідарності» Наталія Василець обурилась: знову подібна ситуація, як з огорожею на стадіоні – роботи виконані, а тоді ставлять перед фактом, що грошей забракло. Міський голова Ігор Пальонка резюмував, що з неприйняттям цього рішення під загрозою опиниться робота гуманітарного управління. Депутатка Тетяна Дьоміна зазначила, що, очевидно, відповідальніше до роботи мають ставитися замовники робіт з міськвиконкому, бо чому вартість робіт виросла з мільйона до півтора. У результаті голосування пропозицію внести до бюджетних змін і 477 тисяч гривень для туристично-інформаційного центру не підтримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любить співати та пекти: володимирчанка відзначила 90-річний ювілей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити