image
 |  0 19 Червня 2019 | 20:40

Гроші, шуруповерт, музична колонка: у Луцьку затримали злодія

Минулої доби луцькі поліцейські встановили особу зловмисника, котрий скоїв крадіжку із магазину на території обласного центру. За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі проводять досудові розслідування.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора в Луцьку співробітники поліції затримали 25-річного лучанина, котрий напередодні здійснив крадіжку із магазину електроінструментів. Чоловік, зокрема, викрав гроші, акумуляторний дриль-шуруповерт та музичну колонку. Сума завданих матеріальних збитків становить майже 5 тис. грн.

Зловмисника, котрого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності, затримали в порядку ст. 208 КПК України. Усе викрадене поліцейські вилучили та повернуть власнику.

Читайте також: Нетвереза подруга та двоє дітей: Луцьком роз'їжджала п'яна водійка (ФОТО, ВІДЕО)

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити