image
 |  4 23 Червня 2019 | 17:45

Грузини відповіли Путіну флешмобом на закриття неба для польотів літаків з Грузії

Очільник Кремля Володимир Путін заборонив російським літакам здійснювати рейси до Грузії. Заборона також стосується рейсів грузинських літаків до Росії. Відповідь не забарилася. У Грузії у відповідь на дії РФ відповіли патріотичним флешмобом.

Про це пише 24 канал. 

Так, у соцмережах поширюють флешмоб із закликом проводити відпустку в країні. Автором ідеї став голова Асоціації юридичних фірм Грузії Звіад Кордзадзе, передає "Грузия Online".

Моя ідея не претендує на звання економічного дива. Це просто внесення якогось вкладу проти ембарго, яке щойно оголосила Росія. Я не знаю, який від цього буде економічний ефект, але іноді набагато важливіше цього ефекту – участь у чомусь великому, коли ти стоїш разом зі своєю країною, – зазначив він.

До флешмобу вже приєдналися представники шоу-бізнесу та журналісти. Під хештегом, що перекладається як "відпочинь у Грузії" вони розповідають, у якому куточку країни планують провести свою відпустку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Грузії кафе підняло ціни для росіян

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити