image
 |  0 15 Грудня 2017 | 06:47

Грузія і Україна ведуть таємні переговори про видачу Саакашвілі в Білорусі, - ЗМІ

Глава Служби державної безпеки Грузії веде секретні переговори з українською стороною про видачу Міхеїла Саакашвілі в Білорусі.
Про це 15 грудня 2017 року повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на телеканал Руставі 2.
Глава Служби державної безпеки Вахтанг Гомелаурі веде таємні переговори про видачу Міхеїла Саакашвілі в Білорусі. Згідно з повідомленням, Гомелаурі проводить зустрічі з українськими урядовцями.
Служба державної безпеки Грузії підтвердила інформацію тільки про візит Гомелаурі в Білорусь.
Українська та грузинська влада готуються до видачі Саакашвілі, і мета візиту Гомелаурі - обговорити деталі щодо третього президента Грузії, - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 8 грудня Саакашвілі затримали за ч. 2 ст. 256 КК (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності). Раніше Луценко заявляв, що Саакашвілі домовлявся про фінансування акцій протесту з бізнесменом-утікачем Сергієм Курченком.
10 грудня у Києві пройшов багатотисячний «марш за імпічмент», який підтримав Міхеіла Саакашвілі, утримуваного в ізоляторі СБУ.
11 грудня суд відмовив прокуратурі в цілодобовому домашньому арешті Саакашвілі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити