image
 |  18 18 Листопада 2022 | 12:18

Гучна вечірка під час війни у нічному клубі Луцька обурила людей (ФОТО)

17 листопада у популярному нічному клубі Луцька "Версаль" провели гучну вечірку. Такий захід неабияк обурив лучан.

Про дискотеку повідомили на сторінці party.lutsk у соцмережі instagram.

Вечірка була присвячена Дню студента.

"Ти студент? Не знаєш як та де провести свій день студента? Пропонуємо зробити це разом з нами, адже обравши нас ти не лише круто відпочинеш в колі друзів та приємної атмосфери, а й зробиш свій внесок в наближення нашої перемоги! Частина коштів буде передана на потреби хлопців. Даний формат відпочинку від нас дозволить максимально відпочити та перезавантажитись на повну, адже ми цього потребуємо. За попередньою інформацією, до нас завітають одні з найкращих та найдвіжовіших студентів міста", - йдеться у дописі.

Задля того, аби уникнути негативних відгуків коментарі до допису закрили.

"З міркувань мовного етикету, та щоб не розпалювати ворожнечу - вимикаємо можливість коментувати допис, всіх бажаючих висловитись - запрошуємо в дірект", - додали організатори.

Проте думка людей станом на ранок 18 листопада дала про себе знати. Більшість лучан негативно поставилися до такого заходу. Зважаючи на те, що в країні війна вечірки, де присутній алкоголь і гучна музика, не на часі. 

"І світло не треба економити, Версаля це не стосується що в країні серйозні проблеми з енергетикою, і кошти зібрати хлопцям на фронт треба конче через дискотеку - інакше ніяк...нехай мами з малими дітками сидять без світла ,а їхні батьки на війні, а Версаль робить благородну справу", - написала у коментарі Зоя Горюнова.

"В мене немає слів просто.... Які можуть бути розваги в такий час ... Сором! За нас помирають хлопці молоді яким ще жити і жити ,щоб ми ходили під мирним небом ,а ви в клубах відпочиваєте,соромно дивитися просто...немає порядку в країні і поваги з розумінням теж!" - додає Даринка Гончаренко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити