image
 |  0 23 Листопада 2017 | 11:26

Гунчик займається диверсією і підставляє президента, - голова облради

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик займається диверсією і веде боротьбу проти «Волиньторфу». Про це під час сесії Волинської облради заявив голова обласної ради Ігор Палиця.

«Сьогодні на Волині відбувається диверсія в особі голови ОДА Володимира Гунчика. Ми втратили сотні мільйонів гривень. Люди скоро не будуть мати зарплати. Ц диверсія. Ця людина підставляє президента, працює не на область і не на Україну. Він просто сидить і блокує роботу підприємства. А бюджет втрачає гроші. Я вже дзвонив в Адміністрацію президент. Казав, що Гунчик його підставляє. Хай там роблять відповідні висновки», - висловився про позицію голови ОДА Ігор Палиця.

Також під час обговорення питання про роботу «Волиньторфу» виступила голова профспілки Аліна Базарнова.

«Адміністрація не бере до уваги наші пропозиції. Не виділяє землі для видобутку торфу. ОДА затягує час, щоб "Волиньторф" не мав можливості працювати. Питання не хочуть вирішувати. Йде свідоме гальмування процесу відведення земель. У 2018 році це може привести до звільнення 400 працівників. Просимо все-таки розглянути питання щодо висловлення недовіри Володимиру Гунчику і звернутися до президента та глави Кабміну щодо ситуації на "Волиньторфі", - зазначила Аліна Базарнова.

Голова обласної ради запропонував додати звернення в прокуратуру та СБУ щодо шкоди, яку голова Волинської ОДА завдає громаді. 45 депутатів підтримали таку пропозицію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити