image
 |  4 18 Листопада 2017 | 13:34

Хакери викрали особисті дані учасників АТО

З комп'ютера співробітника одного з регіональних підрозділів Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції були викрадені особисті дані українських бійців.

Про це 18 листопада 2017 року повідомили в департаменті кіберполіції Нацполіції України.

Після злому зловмисники на просторах мережі пропонували завантажити архіви з персональними даними учасників АТО.

Керівник департаменту Сергій Демедюк спростував поширену хакерами інформацію про те, що дані були викрадені в результаті злому серверів МВС.

Сьогодні ми встановили комп'ютер, зламавши який, хакери отримали доступ до всієї інформації, яка була розміщена не тільки на цьому пристрої, але і у всій локальній мережі підрозділу. Зараз ми проводимо ретельний огляд ураженої техніки, - повідомляв Демедюк.

За його словами, тримачем цієї інформації є працівник регіонального підрозділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Співробітники поліції проводять перевірку для визначення шляхів зараження комп'ютера шкідливими програмами. Також встановлюються причетні до скоєння кіберзлочини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити