image
 |  5 7 Липня 2020 | 15:06

Хамство, бійка та беззаконня: на волинському озері - скандал, - соцмережі (ФОТО)

5 липня 2020 року, на озері у с. Холопичі стався інцидент, який потребує громадського розголосу, адже як завжди «наша поліція нас береже».

Про це пише Мар'яна Дишко у соцмережі facebook.

Продовження допису подаємо без змін.

"Невідомі, як виявилось жителі смт. Торчин, які по їх словах «мають дуже багато грошей, і їм нічого не страшно» приїхали на громадський пляж Холопичівського заказника, статус надано в 1993 році. Перебуває у віданні Холопичівської сільської ради (тепер Затурцівської ОТГ) з МОТОРНИМ ЧОВНОМ, зламавши шлагбаум з надписом «в‘їзд заборонено», встановленим жителями Холопичівської громади.

На зауваження відпочиваючих припинити їхати на пляж по людських покривалах, не реагували, і коли я стала перед автомобілем марки Сітроен з номерним знаком АС 4538 ВС, водій (фото нижче) продовжив їхати на мене з криками, «якщо я не прав викликайте 102»

Я викликала поліцію, на що ці Невідомі сказали, цитую: «Локачинські їдуть, то ми парішаєм»

Далі вони почали бійку в наслідок якої завдали тілесних ушкоджень відпочиваючим, і внаслідок самооборони отримали синці самі.

Хочу зауважити, що один із них зняв труси і привселюдно в присутності неповнолітніх і показав статевий член з криками «будете у мене со**ти», що я вважаю цілком підлягає під кваліфікацію хуліганства.

Вони говорили, що Закон України дозволяє їм моторним човном їздити по заказнику!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку спіймали чоловіків-«зозуль» (ФОТО)

А тепер УВАГА

Поліція! Приїхав заступник начальника 

Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП, добрий знайомий цих невідомих і ходив шукав винних, хто цим «законослухняним громадянам» наставив синців.

Сьогодні я була у відділку і стикнулася з розповсюдженим у нашій країні явищем кумовства і корупції, адже ці «молодики» приїхали на Лексусі написали заяви і тепер слідство йде в іншому напрямку!"

Хуліганство не розглядають, а шукають «мінімум 6 мужиків, які били нас, інакше завтра буде область»!!!!!!! Слідчий бігає на вулицю до «потерпілих», а ми чекаємо по 3 години своєї черги!

Слідчий сказав, що хуліганством демонстрацію статевих органів, лайку, бійку не розглядають, адже цей чоловік, «просто хотів зняти шорти, а знялися труси», і не було умислу показати свій член і трасти ним і казати «будете у мене со**ти»!

Я прошу усіх небайдужих прокоментувати про все, що ви знаєте, або просто поширити! Бо цей безпридєл у поліції не закінчиться ніколи!

Локачинське відділення поліції ГУНП у Волинській області

Нижче фото всіх «героїв нашого часу»", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити