image
 |  0 17 Лютого 2019 | 14:13

Хамство продовжується: водії луцьких маршруток рушають так, що пасажири падають

У Луцьку учасник АТО просить покарати хамовитого водія луцької маршрутки №29.

Про це пише Роман Мельничук на сайті Відкрите місто.

"Доброго дня. Хочу повідоми про неприємний момент який сьогодні трапився зі мною на 29 маршруті, державний номерний знак АС6257АК. 3а кермом не високий чорнявий водій з вусами. Орієнтовно о 7:50 я сів у цю маршрутку на зупинцв, що на вулиці Соборності (навпроти кафе Хурма). Я є учасником бойових дій, відповідно пред'явив водію посвідчення у розгорнутому вигляді, на що він мені грубо відповів:"То й що?". Я не придав тому значення, пройшов по салону і сів в кінці маршрутки. На наступній зупинці, теж на Соборності(навпроти країни іграшок) в цю маршрутку також зайшла старенька бабуся і теж пред'явила посвідчення, водій також щось там про себе пробурмотів, потім різко рушив і одразу спинився, від качка бабуся впала, бо не встигла сісти, пасажири її піднімали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки теревенив з товаришем, ігноруючи сигнали про зупинку

Я знаю точно, що цей водій так вчинив навмисно, бо раніше дуже часто стикався з ним на маршруті номер 9, не було жодного разу, щоб він з кимось не сципився, особливо він не любить пільговиків. Я думав його звільнили, бо люди жалілись, а виявляється ні, просто перевели. Прошу вжити щодо цього водія адекватних заходів. Мій номер телефону: 095 453 98 96. Звати Роман. Якщо треба буде щось уточнити, прошу телефонувати. Також у маршрутці було багато людей, думаю при бажанні можна буде без проблем знайти когось, хто інцидент з бабусею зможе підтвердити. Фото цієї маршрутки зробив, коли вийшов біля готелю Україна", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити