image
 |  0 11 Вересня 2019 | 13:01

«Хамство Садового продовжують його підлеглі»: активісти показали відео

Активісти звинувачують чиновників Львівської мерії у хуліганстві.

Відповідне повідомлення та відеозапис опубліковані на сторінці ГО “Розвиток громади” у “Фейсбуці”.

“Член містобудівної ради, приватний архітектор Володимир Лаврін, який водночас, попри конфлікт інтересів, є розробником детального плану території в районі стадіону «Прогрес» на вул. Жовківській, через «прикру ситуацію» подав на громадські слухання «неготовий матеріал».

Після чисельних зауважень мешканки району Галини Мельник і вимоги винести правдивий детальний план на повторні громадські слухання проявляв відкриту агресію і хамство. На зауваження представників громадськості, застосовуючи нецензурну лексику, вдався до фізичної сили.

Головний архітектор міста Львова Юліан Чаплінський, який вважає “нижчим від свого достоїнства” подавати в суд на мешканку району за “8-разовий наклеп”, порадив Лавріну написати заяву на громадськість у Нацполіцію.

Представник ГО «Розвиток громади» Володимир Беньо у відповідь вимагає розпуску містобудівної ради за порушення норм моралі і етики”, – йдеться у повідомленні.

Зважаючи на відеодоказ, активісти звертаються до правоохоронних органів щодо хуліганства члена містобудівної ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити