image
 |  0 15 Січня 2019 | 19:35

Харків'янам розсилають листівки з Леніним від імені Кернеса та Порошенка

У Харкові розсилають вітальні листівки із зображенням Леніна та за підписами мера міста Геннадія Кернеса й президента Петра Порошенка. 

Про це повідомляє проект "Вибори". 

За даними автора матеріалу, нещодавно до поштових скриньок харків’ян потрапили листи із вітаннями з новиорічними святами нібито від Кернеса і Порошенка. 

 Зазначається, що на фото, використаному для створення листівки, зображено харківську площу Свободи з пам’ятником Леніну зразка п’ятирічної давності. 

"28 вересня 2014 року цей монумент повалили мешканці міста після офіційного розпорядження про його демонтаж голови ОДА Ігоря Балути", - йдеться в повідомленні. 

Про ймовірну причетність до цих листівок журналіст запитав представників команд Порошенка та Кернеса. Але там відповіли, що вперше про таке чують. 

Згідно зі статтею, харків’янам листи надсилало ТОВ "Дірект Технолоджі", яке надає рекламні послуги. Але назвати замовника у фірмі відмовилися, посилаючись на умови договору. 

Автор матеріалу нагадав, що 26 грудня 2018 року харківський міський голова під час спілкування з журналістами вчергове наголосив, що на президентських виборах він особисто підтримав би Петра Порошенка. 

А невдовзі після цієї прес-конференції, пише журналіст, в низці місцевих ЗМІ було зафіксовано наявність рекламних матеріалів на користь Кернеса та Порошенка. 

Автор зауважує, що від імені Порошенка та мерів зі святами вітали й жителів інших міст, а саме Чернігова та Дніпра. 

Нагадаємо:  

За три місяці до виборів Порошенко очолює антирейтинг кандидатів. 

За результатами опитування соціологічної групи "Рейтинг" Юлія Тимошенко лідирує у президентському рейтингу майже по всій Україні.

Згідно з попередніми даними соцопитування, у першій п’ятірці лідерів президентських перегонів: Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський, Анатолій Гриценко, Юрій Бойко й Петро Порошенко.

10 серпня Київський райсуд Полтави закрив справу щодо харківського міського голови. Його підозрюють у до причетності до викрадення двох активістів Євромайдану.

Генеральна прокуратура оскаржила рішення суду Полтави про закриття справи Кернеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кривому Розі замість Леніна відкрили пам'ятник Покрови Пресвятої Богородиці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити