image
 |  4 20 Липня 2020 | 10:59

«Хазяйка» картонок і місцева «зірка» спочивають прямо в смітті, — лучани скаржаться на «бомжарню» у сквері

Лучани з вулиць району Даньшина та Львівської нарікають на сміття у місцеваому сквері, неналежне виконання своїх обов'язків працівниками "Луцькспецкомунтрансу" та бездіяльність патрульної поліції.

Про це пише в мережі Фейсбук користувачка Наталія Гнітецька.

"Ось таке на Львівській прибирання від Спецкомунтранс, патрулювання від Національної поліції та підтримання порядку у місті від патрульної поліції...

Фото 1 - машина сьогодні завантажує сміття, яке понавозили до багатоповерхівки мешканці приватного сектору і прилеглих сіл. За тиждень лише парочка протоколів від муніципалів...

Фото 2 - ПІСЛЯ того як ніби-то сміття зібрано і вивезено, машина щойно від'їхала.

Фото 3 - причина чому до кінця не забрали, "хазяйка" картонок і місцева "зірка" спочивають прямо в тому смітті.... Повз проїжджає авто патрульної поліції - реакції нуль", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині — 30 нових підтверджених випадків COVID-19, одна смерть: у яких містах і районах?

"Скоро вибори, так? Бігбордів з політичною рекламою в Луцьку вже натикали? А реальну проблему може хтось вирішити, є хтось притомний в тому місті?

Весь район тошнить від цієї бомжарні.... Нащо був той сквер на розі Даньшина? Алкашам лавок наставили, щоб пили і блювали зранку до ночі? Нащо було смітники на проїжджу частину виносити? Щоб весь район ними кошмарити?

Нормальні люди не мають спокою ні вдень, ні вночі - а у всіх службах лише відмовки", - додає Наталія Гнітецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питну воду для тварин замовляють окремо: як у Луцькому зоопарку рятуються від спеки? (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити