image
 |  13 18 Січня 2021 | 08:16

«Хлібне місце»: на волинському хлібзаводі побилися керівники

На території підприємства «Ковельхліб» побилися його керівники. У чоловіків виник конфлікт через одного з працівників, якого відсторонили від роботи.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, - інформують "Волинські новини". 

Так, 28 квітня минулого року на території підприємства «Ковельхліб», що на вулиці Грушевського, 100, обвинувачений під час сварки вдарив кулаком в щелепу потерпілого.

У суді обвинувачений свою вину спочатку не визнавав. Чоловік розповів, що він та потерпілий є керівниками підприємства «Ковельхліб», у них існує конфлікт з приводу взаємовідносин з працівниками підприємства. Того дня вони посварилися через одного з працівників, якого потерпілий вважав порушником трудової дисципліни, відсторонивши його від роботи, а він так не думав. З його слів, розмова на підвищених тонах була, однак, удару він не наносив.

Проте під час судових дебатів обвинувачений все ж визнав свою вину та вибачився перед потерпілим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уславлений футболіст здійснив мрію ковельського ліцеїста (ФОТО)

Винному керівнику підприємства призначили покарання у виді штрафу 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити