image
 |  4 5 Квітня 2019 | 20:48

«Хочу жити для своїх дівчаток», - онкохворій волинянці збирають кошти на лікування

34-річній волинянці, мамі двох дітей Тетяні Куценко потрібне дороговартісне лікування від раку молочної залози з метастазами.

5 років тому жінка вже боролася за своє життя. Тоді рак відступив, але хвороба повернулась. З’явились метастази у легенях і печінці. Зараз рак на четвертій стадії.

«У мене метастази, 4 стадія, але постійна від початку лікування позитивна динаміка.З п’яти пухлин різних за розмірами в печінці,залишилася одна 12мм на 10мм, яка була на початку 50мм. Ще трішки і я надіюсь і ця пухлина теж зникне», – пише на своїй сторінці у Фейсбуці Тетяна Куценко.

«На жаль, відповідь Міністерства охорони здоров'я України така,що якщо вони будуть закупляти препарат «Ібранс», то це призведе до соціальної нерівності між такими пацієнтами,як я. А я так хочу жити. В першу чергу для своїх дівчаток. «Ібранс» коштує 43 000 в місяць.Проведені ним клінічні дослідження в Україні PALOMA 1-3 дають мені віру на майбутнє з моєю родиною. Нарешті всі мої болі відступили.Препарат діє», – йдеться у повідомленні.

«Я змучена після хімій, набрала 15 кг, поганий став зір, прийшлося позбутися декілька зубів через проблеми з яснами після хімій,але тепер почавши 5 курс Ібрансу ,я готова перемогти,зцілитися і Бог мені допоможе», – зазначає онкохвора волинянка.

Картка Приватбанку:

4149 4991 1968 3579

або 5168 7573 3034 6836

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянці, яка пережила зупинку серця та кому, потрібна допомога

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити