image
 |  23 16 Липня 2020 | 23:36

Хочуть списати транспорт, у якому лучанин пропонував облаштувати тролейбус-музей

Луцьке підприємство електротранспорту пропонує списати один із найстаріших тролейбусів ЗіУ 682-В 1978 року.

Про це йдеться у проєкті рішення підготовленого нарозгляд депутатської комісії з комунального майна та приватизації.

Комунальне підприємство «Луцьке підприємство електротранспорту» надало документи на списання шляхом ліквідації основних засобів, що перебувають у неробочому стані та потребують значного відновлення. Мова йде про п’ять тролейбусів: ЗіУ-682 В - 1978 року, ЗіУ-682 В - 1988 року, ЗіУ-682 ВОА - 1990 року, ЗіУ-682 -1990 року, Jelez PR 110 ET - 1991 року.

Вищезазначені транспортні засоби були оглянуті представниками Державного підприємства «Київська державна регіональна технічна інспекція міського електротранспорту». На підставі огляду були видані акти-висновоки визначення технічного стану тролейбусів, згідно яких агрегати та деталі потребують заміни або ремонту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатка Луцької міськради від Порошенка – на шляху до статусу мільйонерки

Нагадаємо, що рік тому, лучанин Юрій Ліснічук зареєстрував петицію про те, щоб зберегти ЗіУ 682-В 1978 року та створити із нього тролейбус-музей. Тоді дана петиція набрала 300 необхідних для її розгляду голосів.

У відповідь у міськраді заявили, що створення тролейбуса-музею у Луцьку є економічно невигідним.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити