image
 |  13 19 Березня 2022 | 12:31

Хороших рускіх з Росії не буває, - депутат Луцької міськради

Україна має унікальний шанс закрити історичний гештальт і назавжди звільнитися з-під впливу "руского міра". Кремль жорстко прорахувався.

Таку думку висловив на сторінці у facebook голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік.

"Путін розраховував на легку прогулянку для своїх полчищ орків. Легка прогулягка стала пеклом. Крим-2014 року не повторився. Земля горить під ногами окупантів. Спокою для російських агресорів немає ні вдень, ні вночі. Вони навіть не здогадуються, звідки до них прилітає смерть.

Успішний спротив російській воєнній машині став можливим, бо на боротьбу із загарбниками піднявся весь український народ. Такої ситуації не було сто років тому. Через це УНР програла визвольні змагання 1917-21 років.

Попереду у нас ще довгий шлях до перемоги. Головне - не повторити помилок минулого і не спокушатися на обіцянки підступного ворога. І пам'ятаймо: "хороших рускіх" з Росії не буває. Гетьман Скоропадський у 1918 році переконався в цьому, коли запросив в Україну російських втікачів-емігрантів, які рятувалися від більшовиків. Потім він визнав свою помилку, та було пізно. Українська держава зазнала краху. Тому гасло "геть від Росії" - найкраща гарантія нашої безпеки та суверенітету", - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити