image
 |  0 22 Серпня 2019 | 20:42

Хотіла «порішати»: розшукують волинянку-хабарницю (ФОТО)

Прокуратура Волинської області звертається до краян із проханням повідомити інформацію про місце перебування 59-річної мешканки Ковеля Григориченко Валентини Олександрівни, яку обвинувачують у наданні неправомірної вигоди працівнику Ковельської місцевої прокуратури.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Як повідомлялося, 8 листопада 2018 року громадянка була викрита під час надання у приміщенні Ковельської місцевої прокуратури 15 тис. грн. процесуальному прокурору за вирішення питання про перекваліфікацію вчиненого її родичем злочину на менш тяжкий.

Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак завдяки його принциповості правопорушницю було затримано в момент вчинення злочину.

Жінку обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище).

Читайте також: «Руки і ноги покусані аж до м'яса»: волинянку вразила байдужість лікарів (ФОТО)

Кримінальне провадження знаходиться на розгляді в суді, проте обвинувачена у суд не з'являється, відтак її оголошено в розшук.

Зауважимо, що за такий злочин Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Інформацію про місце знаходження громадянки просимо надати у Ковельський відділ поліції за телефоном 03352-53-613 або в прокуратуру області за телефоном 0332-72-22-22.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити