image
 |  2 20 Листопада 2019 | 14:52

Хотів убити: нові подробиці у справі про знущання чиновника над собакою

Директор державного архіву Хмельницької області Володимир Байдич, який влаштував страшну розправу над собакою, спробував позбутися покаліченої тварини і влаштувати "покусану" маму в лікарню заднім числом.

Усе робив, аби уникнути покарання та виправдатися за жорстокий вчинок, вважає голова ГО зоозахисників Хмельницького "Врятуй життя" Олена Голубнича.

"Поліцейські поділилися інформацією, що підозрюваний намагався 19 листопада оформити свою маму в лікарню заднім числом, щоб довести обгрунтованість свого жорстокого поводження. Мовляв, пес покусав маму, а син за неї заступився і вирішив покарати тварину", - повідомила Олена Голубнича, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лісі на Волині нелюди розіп'яли собаку: моторошні фото (18+)

Собаку хотіли приспати у ветеринарній клініці.

"Його привезли приспати. Керівник нашої бригади швидкої ветеринарної допомоги Ірина привезла туди на операцію іншу собаку. І раптом бачить - під'їжджає машина, з неї виходить якийсь чоловік, волочить за собою забитий дерев'яний ящик. Приніс його до лікаря і дістав звідти собаку - ту саму, яку ми бачили на тому страшному відео в Красилові. І попросив лікаря зробити евтаназію, тобто приспати пса ", - додала зоозахисниця.

У поліції відкрили кримінальне провадження за жорстоке поводження з твариною. Якщо суд визнає Володимира Байдича винним, йому загрожує до 8 років в'язниці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити