image
 |  2 24 Грудня 2020 | 23:31

Хто у парі частіше відмовляється від сексу?

Відповідальні за відсутність сексу в шлюбі частіше є чоловіки, тому що вони відчувають певний тиск, який зобов'язує їх виконувати подружні обов'язки.

Аналіз 64 досліджень сексуальних відносин подружніх пар виявив, що чоловіки частіше відмовляються від сексу, пише gazeta.

Як і у жінок, брак емоційного зв'язку або страх, що партнер вважатиме їх непривабливими, теж може перешкодити чоловічим проявам пристрасті по ночах. Результати аналізу руйнують і інший стереотип про те, що жінки, а не чоловіки, частіше схильні відмовлятися від сексу, тому що перебували в інтимних відносинах з цим партнером протягом тривалого часу.

Експерименти виявили, що емоційний зв'язок важливий для обох партнерів. Чоловіки можуть відмовлятись від близькості, коли відчувають тиск з боку дружини, своєї дівчини або суспільства в цілому, тому що їх спонукають зробити перший крок і ініціювати сексуальні відносини, навіть якщо вони цього не хочуть. Чоловіки хвилюються з приводу того, що у них не виникне сексуального бажання або вони не зможуть зайнятися сексом, а це здатне зруйнувати любовні відносини. Автори дослідження також зробили висновок, що при сексуальних відносинах бажання може накочувати хвилями – з приливами та відливами. Припущення про те, що у чоловіків сексуальне бажання вище, ніж у жінки, просто не підкріплюється конкретними даними.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити