image
 |  7 28 Січня 2020 | 19:29

«Хто ви, а хто губернатор!»: членів Молодіжної ради при Волинській ОДА не пустили до Погуляйка

Члени Молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації  не змогли потрапити на зустріч до голови Волинської ОДА Юрій Погуляйка, бо їх зустріли хамською поведінкою.

Про це написав своїй сторінці в мережій Фейсбук лучанин Віталік Сніжко.

"Сьогодні Молодіжна рада при Волинській ОДА вирішила познайомитися з новим головою ОДА Юрий Погуляко, оскільки вже довго не можемо з ним організувати зустріч. Але замість зустрічі з губернатором, отримали хамську поведінку незрузомілого чиновника Книша Сергія Степанович, який не вспіли ми зайти в кабінет помічника губернатора, відзначився погрозами і фразою "Ви розумієте хто ВИ а хто Губернатор?", - йдеться в дописі.

Дописувач зізнається, що вважав, ніби новий голова ОДА - "слуга народу", але...

"... по версії Сергія Степановича це зовсім не так. Я з розумінням відношуся до зайнятості губернатора і вдячний його помічнику який хоч не зразу) але зрозумів нас і зрозумів що молодіжна рада працює спільно з ОДА і для того щоб молодіжна політика у нашій області розвивалася належним чином.

Я в свою чергу як голова Молодіжної Ради Волинської області вимагаю від голови Волинської ОДА звернути свою увагу на хамську поведінку своїх підлеглих і прийняти відповідні міри! Молодіжна рада і громадські активісти Волинської області не заслуговують такого відношення до себе!!!

 А від Сергія Степанович вимагаю вибачень!, - додав Сніжко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обізвав українців «тупим стадом»: «нардеп-мастурбатор» Кива накинувся на Бандеру та Шухевича

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити