image
 |  9 22 Лютого 2022 | 08:21

Хтось познімав решітки: розповіли подробиці падіння лучанина з вікна під'їзду (ВІДЕО)

48-річний лучанин, який 20 лютого випав з вікна третього поверху у під'їзді багатоповерхівки, спершу скотився зі сходів, а тоді впав на дашок під'їзду.

Про це розповів Суспільному керівник групи рятувальних робіт ДСНС Андрій Павлович.

Нині чоловік із численними травмами перебуває у реанімації міської лікарні.

Як усе сталося?

Як розповів керівник групи рятувальників, повідомлення про падіння чоловіка з вікна отримали 20 лютого орієнтовно о 18:00. На місці, крім рятувальників, також працювали медики, які не могли самостійно дістати травмованого з даху під'їзду.

"Там висота, треба було якось дістатись до нього, підлізти. Розклали дану платформу і так його дістали. Наклали комірець, поклали на рятувальні ноші, прив’язали і тоді спустили на низ і передали медикам", – розповів Андрій Павлович.

Із його слів, під час рятувальної операції чоловік увесь час був при тямі.

Зі слів інспектора Луцького районного управління поліції Ігоря Лівошука, попередньо поліцейські встановили, що чоловік випав із вікна під'їзду з власної необережності. Відомості про те, що трапилося, до єдиного реєстру досудових розслідувань не вносили. Чоловіка опитають, коли його стан поліпшиться, – зазначив інспектор районного управління поліції.

Що з травмованим?

Наразі чоловік – у реанімації міської клінічної лікарні. Лікар-анестезіолог Ростислав Сенів говорить: чоловік у важкому стані.

"Він зараз при свідомості, але обставин травми не пам’ятає. В нього є політравма, забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, перелом кісток тазу", – розповів медик.

Вікно сходової клітки, з якого випав чоловік, не захищене металевою решіткою.

Як розповіла Суспільному жителька будинку Лідія Корень, раніше решітки були на усіх вікнах.

"Їх на металолом, видно, познімали", – каже жінка.

Захист зберігся на сходових клітинах у сусідньому під'їзді будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продають BMW за 20 тисяч гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити