image
 |  2 19 Квітня 2019 | 23:31

Худнути приємно: як спалювати більше калорій під час сексу

Плюс зміцнення емоційного зв'язку з партнером, та і просто дуже добрий початок або завершення дня.

Але якщо ви зараз хочете трохи схуднути, зверніть увагу на наші поради, які допоможуть спалювати калорії під час сексу, - пише 4mama.ua.

Повільно і швидко

Як і в будь-якому аеробному тренуванні, ви чергуєте швидкі рухи з повільними. Це корисно для серцево-судинної системи, і, звичайно, приємно.

Можете підібрати заздалегідь музику, де мелодія і повільна, і швидка, і підлаштовуватися під її ритм.

На коні

Звичайно, якщо ви любите керувати процесом, то ви спалите набагато більше калорій, ніж будучи пасивним учасником заходу. І вашому чоловікові напевно це сподобається.

Планка

Знаєте найпопулярнішу вправу останніх років - "планку"? Тепер подумайте, як ви можете використовувати елементи цієї вправи. Погортайте "камасутру", щоб надихнутися ідеями.

Тривалість

В одному з досліджень говорилося, що середня тривалість сексу у пар, які живуть разом більше трьох років, становить 7 хвилин. Це явно не підходить для наших оздоровчих цілей (хоч і краще, ніж нічого), але все ж таки постарайтеся максимально розтягувати задоволення.

Регулярність

Про необхідність регулярного сексу часто говорять лікарі-гінекологи і сімейні психологи. Ну а якщо ми вирішили спалювати калорії, то нам теж, як і в будь-якому тренуванні, необхідна регулярність.

Звичайно, секс не замінить вам тренування у залі, правильне харчування і здоровий спосіб життя. Використовуйте це як приємне доповнення до комплексу процедур для схуднення, але не забувайте, що основна мета сексу - усе ж фізичний прояв любові до партнера.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити