image
 |  4 22 Січня 2018 | 17:50

І радісне свято Дня соборності буде для українців із гірким присмаком доти, доки чобіт українського окупанта..., - Петpо Поpошенко (ВІДЕО)

Президент Петро Порошенко під час урочистих зборів з нагоди Дня соборності та 100-річчя проголошення незалежності Української народної республіки (УНР) обмовився, сказавши, що українську землю «топче чобіт українського окупанта». Про це 22 січня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини». [embed]https://youtu.be/lDRwd9aOi6I[/embed] Проте відразу виправився і продовжив промову.
І радісне свято Дня соборності буде для українців із гірким присмаком доти, доки чобіт українського окупанта...російського окупанта (виправив себе Порошенко, - ред.) топче нашу українську суверенну землю Криму, Севастополя, Донеччини і Луганщини, - сказав Порошенко.
Як повідомляли «Українські Новини», Порошенко закликав засоби масової інформації внести пропозиції щодо протидії фейковим новинам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити