image
 |  4 11 Січня 2019 | 14:16

І сніг не став на заваді: «Волинський облавтодор» латає дороги (ФОТО)

Не зважаючи на погодні умови, сніг та зиму "Волинський облавтодор" продовжує ремонтувати дороги. 

Про це йдеться на сторінці Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На окремих ділянках автомобільних доріг державного значення Волині спостерігається значне руйнування дорожнього покриття – негативний наслідок експлуатації автошляхів в зимовий період. З метою усунення ситуацій, що загрожують безпечному руху автотранспорту, за дорученням Служби автомобільних доріг у Волинській області підрядне підприємство ДП "Волинський облавтодор", відповідальне за експлуатаційне утримання автодоріг державного значення, приступило до виконання аварійних робіт з ліквідації вибоїн.

Такі роботи виконуються відповідно до вимог ДСТУ-Н Б В.3.2-5:2016 "Настанова з ліквідації вибоїн покриття нежорсткого дорожнього одягу автомобільних доріг", затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.07.2016р. № 195, із застосуванням холодних органно-мінеральних сумішей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мабуть, спіткнувся: Савченко натрапив на погану волинську дорогу (ФОТО)

Контроль якості вказаних аварійних дорожніх робіт, у т.ч. матеріалів, що застосовуються, здійснюється лабораторією та інженерами з технічного нагляду Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Проте, несприятливі погодні та техніко-економічні умови не дозволяють дорожникам оперативно ліквідувати вибоїни на автошляхах. У найбільш аварійно-небезпечних місцях встановлюються відповідні попереджувальні дорожні знаки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити