image
 |  2677 9 Січня 2024 | 16:35

І знову незамінний Єрмак: Кадрова політика Зеленського вражає безглуздістю та непрофесіоналізмом, — голова Волинської "Свободи"

Кадрова політика Зеленського продовжує вражати безглуздістю, непрофесіоналізмом, відсутністю логіки, якщо не сказати — тупістю. А ще — непомірною концентрацією влади в руках зеленого кардинала Андрія Єрмака. Тепер звичайний клерк без дипломатичної освіти розроблятиме для України так звані "гарантії безпеки" і вестиме переговори з провідними державами світу.

Таку думку висловив на сторінці у facebook очільник Волинської "Свободи", депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

Вчора стало відомо, що Зеленський затвердив склад делегації, що представлятиме нашу державу для участі у переговорах щодо напрацювання "гарантій безпеки". Керівником делегації очікувано призначений голова Офісу президента Андрій Єрмак. Не міністр зовнішніх справ Дмитро Кулеба, який взагалі відсутній у складі робочої групи, а чиновник, який мав би готувати папери і забезпечувати технічну підтримку діяльності президента.

Я розумію, що можливо для Зеленського Єрмак є Юлієм Цезарем, кардиналом Рішельє і Отто фон Бісмарком в одній персоні. Але українці чомусь дуже сумніваються в його управлінських здібностях і таланті. Людина, яка має виконувати технічні завдання в Офісі президента, тепер керуватиме міністром оборони, головою СБУ і ГУР. Зеленський однозначно перебрав міру, принижуючи військових таким підходом до кадрових призначень. Якою буде довіра у політичних еліт Заходу до делегації, яку очолює Андрій Єрмак? Боюся, ніякою. Єрмак на Заході відомий в першу чергу як сірий кардинал і спеціаліст у схемах. Всі знають про корупційний шлейф, який тягнеться за ним і його соратниками.

Якщо українською дипломатією будуть керувати такі випадкові особи, а не професіонали-патріоти, то єдиним результатом такої діяльності стане новий Будапештський меморандум. З "гарантіями безпеки", які насправді нічого не гарантують, - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правда і справедливість мусять бути на нашому боці, - заступник голови Луцької райради, який нині служить у лавах ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити