image
 |  2 11 Липня 2019 | 13:24

Їхав на Волинь та загубився: знайшовся чоловік, який прямував до Світязя

Правоохоронці розшукали жителя Вінницької області, який зник дорогою у село Світязь.

Про це йдеться на сторінці Людмили Кифорук у Facebook, - пише ВолиньPost.

«Любі друзі та всі небайдужі, прошу Вас допомогти знайти мого батька Сахарука Івана Івановича 2.04.1964 року народження, жителя села Сугаки, Могилів-Подільського району», – йдеться у дописі.

Жінка зазначила, що 8 липня він поїхав у Жмеринку на вокзал, щоб поїхати до себе на батьківщину – у село Світязь Волинської області.

«Планував їхати поїздом, але не було білетів і хтось на вокзалі йому запропонував їхати машиною... але в якому напрямку він нам не сказав... мав передзвонити пізніше... але так і не подзвонив. Будемо вдячні за будь-яку інформацію», – йдеться у дописі.

Родичі чоловіка повідомили редакцію агенції Галас про те, що гроші з картки чоловіка знімалися у місті Тернопіль, тож є надія, що він знаходиться саме там.

За деякий час стало відомо, що чоловіка знайшли у Рівненській області. Він перебуває у міськвідділку міста Рівного, родина вже виїхала за ним.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити