image
 |  4 22 Серпня 2018 | 08:19

Інновації у луцькому ЦНАПі: технологія “QR-код” для оплати адмінзбору

Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку постійно рухається вперед, ніколи не зупиняється на досягнутому, особливо, коли мова йде про застосування новітніх технологій, які спрощують отримання адміністративних послуг. Одним з таким кроків зовсім нещодавно стало отримання мобільного центр-кейса, який вже активно задіяний в роботі та надає якісні адмінпослуги громадянам похилого віку, людям з інвалідністю та тим, хто потребує обслуговування без відвідування ЦНАП.
Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.
А відтепер у ЦНАП можна оплатити адміністративний збір за допомогою QR-коду. Усе, що Вам потрібно – тільки смартфон зі встановленим мобільним додатком Приват24 та підключення до Інтернету.
ЦНАП у місті Луцьку став першим Центром в Україні, який задіяв технологію “QR-код” для оплати адміністративних послуг. А все завдяки спільній роботі адміністраторів ЦНАП та спеціалістів ПриватБанку, які працювали над втіленням ідеї кілька місяців. І це вже не перший проект, який вдалося реалізувати у ЦНАП за підтримки цього банку.
Тож заощаджуйте свій час та сплачуйте адміністративний збір всього у кілька кліків:
завантажте на телефон додаток на pb.ua/apps;
увійдіть у додаток Приват24 та натисніть “Сканувати”;
відскануйте потрібний QR-код;
оберіть картку для сплати;
після оплати роздрукуйте квитанцію у терміналі самообслуговування.
Оплатити рахунок можна, навіть якщо забули гаманець вдома.
Дякуємо, що користуєтеся нашими послугами.
Ми працюємо для Вас!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшла у світ книга, присвячена покійному меру Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити