image
 |  4 24 Грудня 2019 | 08:46

Інспектор луцького СІЗО продавав наркотики

Молодший інспектор Луцького слідчого ізолятору купував таблетки, які містять наркотичні речовини, аби потім їх перепродати. Зберігав наркотики на роботі, де їх і знайшли. За цей злочин чоловік отримав 4 роки умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пишуть Волинські новини.

Під час суду встановили, що 30 вересня обвинувачений, який обіймав посаду молодшого інспектора другої категорії відділу режиму і охорони державної установи «Луцький слідчий ізолятор», під час зустрічі біля Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області придбав у невідомої особи 10 таблеток бупренорфіну, аби в подальшому їх продати.

Придбані нарктотичні речовини він приніс на місце роботи, де їх і виявили під час огляду працівники «Луцького слідчого ізолятора».

Під час слідства між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Луцький міськрайонний суд затвердив угоду та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на чотири роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині злочинець закрив кота у холодильнику

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити