image
 |  90 19 Вересня 2024 | 14:34

Instagram-акаунти для підлітків: нововведення у Meta

Meta представляє в Instagram підліткові акаунти для користувачів молодше 18 років. Такі облікові записи матимуть високий ступінь захисту та будуть за замовчуванням приватними. 

Про це пише Межа по посиланням на блог компанії.

“Ми знаємо, що батьки хочуть бути впевненими в тому, що їхні діти можуть використовувати соціальні мережі для спілкування з друзями та вивчення своїх інтересів, не турбуючись про небезпечні чи неприйнятні речі. Ми розуміємо занепокоєння батьків, і саме тому ми переосмислюємо наші додатки для підлітків, створюючи нові підліткові акаунти”, – йдеться в повідомленні Meta.

Облікові записи для підлітків матимуть вбудовані засоби захисту – вони обмежують коло осіб, які можуть зв’язуватися з підлітками, та контент, який вони бачать. Підліткам до 16 років потрібен дозвіл батьків, щоб змінити будь-яке з налаштувань на менш суворе.

Серед основних налаштувань вказаних акаунтів будуть обмеження приватності, обмеження щодо обміну повідомленнями, обмеження щодо чутливого контенту, обмеження взаємодії, увімкнений режим сну, нагадування про обмеження часу в соцмережі.

Meta планує протягом 60 днів запровадити акаунти для підлітків у США, Великій Британії, Канаді та Австралії. В ЄС такі облікові записи мають почати створювати пізніше цього року.

Підлітки по всьому світу почнуть отримувати підліткові акаунти в січні. Наступного року компанія також додасть підліткові акаунти на інші платформи Meta.

Читайте також: росіяни атакували сусідню область: на Рівненщині працювала ППО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити