image
 |  4 6 Квітня 2023 | 16:16

Інтенсивність російських обстрілів у березні зросла на 11%

У березні прикордонники разом з іншими підрозділами Сил оборони брали участь у понад 900 бойових зіткненнях з агресором.

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в коментарі Укрінформу.

"Протягом березня прикордонники витримали понад 1800 обстрілів, які здійснював ворог по позиціям наших військовослужбовців. Їх інтенсивність у порівнянні з попереднім місяцем збільшилася на 11%. Спільно з іншими підрозділами прикордонники протягом березня брали участь у більш ніж 900 бойових зіткненнях з агресором. Також у ході спільних дій знищено значну кількість живої сили противника та ворожої техніки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запрацювала американська система ППО

За його словами, атаки ворога українські військовослужбовці постійно відбивають на Авдіївському, Лиманському та Бахмутському напрямках. На останньому ворог продовжує концентрувати свої найбільші наступальні спроможності попри значні втрати. Окупанти намагаються використовувати тактику виснаження і тотального руйнування.

Особливо речник відзначив ефективні дії груп аеророзвідки прикордонних підрозділів, які не лише нищать ворога, а й корегують вогонь артилерії по позиціях противника.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити