image
 |  22 10 Січня 2024 | 12:52

Інтернет і ТБ у Луцьку: як отримати одночасно?

З надійним домашнім Інтернетом можна віддалено працювати й навчатись у бажаному режимі, спілкуватися з близькими незважаючи на відстані. А ще доступ до мережі відкриває більше можливостей для організації цікавих розваг. Але у ракурсі дозвілля нові технології не витісняють телебачення, а лише доповнюють його. Якщо вдома потрібно провести Інтернет і ТБ, можна скористатися комплексними пропозиціями від провайдерів й отримати бажані можливості в одному пакеті.

Якого постачальника послуг краще обрати?

Якщо потрібно використовувати одразу кілька послуг однієї компанії, варто в першу чергу придивитися до тарифів відомих брендів. Вони давно працюють на ринку телекомунікацій мають відшліфований сервіс та стійку позитивну репутацію. Коли розглядаються провідні всеукраїнські провайдери Луцьк та інші регіони обирають компанію Volia. Понад 20 років досвіду роботи у сегменті, постійна модернізація інфраструктури та зосередженість на інтересах клієнта дають можливість гарантувати високий рівень послуг. Кожен користувач Інтернету може розраховувати на:

  • високу швидкість трафіку та його необмежений об’єм;

  • постійний стабільний сигнал;

  • ретельний захист ліній передавання даних від пошкоджень;

  • цілодобову підтримку консультантів;

  • можливість організувати безпровідну локальну мережу.

Велика карта щільного покриття забезпечує швидкість Інтернету від 100 Мбіт/с для абонентів усіх регіонів країни. Провайдер пропонує комплексні тарифи, у яких крім доступу до мережі вже є телебачення. Улюблені телепрограми можна дивитися на кількох пристроях одночасно, не сперечаючись з рідними про те, чия черга вибирати канал. Також у пакетах є онлайн-кінотеатр для комфортного перегляду контенту.

Наскільки гнучкі тарифні плани?

Провайдери у Луцьку та інших регіонах намагаються урізноманітнити тарифи, щоб користувачам було зручніше обирати набір послуг. Але потреби та побажання змінюються, деякі опції можуть втратити актуальність у конкретному випадку. Щоб догодити кожному, Volia дає можливість індивідуально доповнювати пакет послуг корисними опціями на вибір. Так у тарифах з Інтернетом і телебаченням можна активувати:

  • гіпершвидкість, яка прискорює трафік до максимального показника;

  • фіксовану IP, яка полегшує роботу з системами, чутливими до зміни адреси користувачем;

  • антивірусні програми, для протидії атакам хакерів, захисту гаджетів від шкідливих додатків;

  • колекції телеканалів, підібрані за тематиками (кіно, спорт, дитячі тощо).

При формуванні наборів телеканалів особливу увагу провайдер приділяє дитячому контенту. Матеріали для найменших глядачів підбирається з урахуванням думки дитячого психолога. Це дає можливість пропонувати цікавий контент, який несе не тільки розважальну функцію, але й допомагає пізнавати світ, розвиватися, навчатися в ігровій формі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити