image
 |  675 11 Січня 2024 | 10:53

Інцидент у луцькому тролейбусі: військовому стало зле, а водійка продовжувала рух

У Луцьку в тролейбусі стало зле військовому, поки пасажири в паніці намагалися йому допомогти та викликали швидку, водійка "рогатого" продовжувала рух та не зважала на ситуацію у транспорті.

Про інцидент написала користувач Олена у соцмережі facebook.

Текст допису подаємо без змін.

"На фото: приклад скам'янілості серця, душі і мізків. Ця майстриня майстриня вправно лаголить рожки, в той час як в салоні тролейбуса лежить НЕПРИТОМНА людина.

Ні, людині не просто погано, цей чоловік знаходився в критичному стані!!!!

Я вас зараз, шановні читачі приведу в ШОК ще більший, коли сповіщу, що чоловіку стало погано на зупинці "Лучеськ" але ця горе-водійка на крики людей зупинити тролейбус не реагувала зовсім.

І кінцевою зупинкою стала - кінцева зупинка на Дубнівській, як і було заплановано згідно табло. Тільки уявіть. Ні аптечки, ні допомоги, ні води — жодних дій вона не вчинила і навіть не поцікавилась, що трапилось. Просто їхала, потім вийшла і пішла лагодити роги. Як робот.

В то й час в салоні відбувався порятунок людини: тролейбус разом із нами хитався, скакав на горбиках, повертав, здійснював зупинки, людина була, згідно обставин, в напівпідвішаному стані, і так його ми реанімували.

На завершення скажу. Цей хлопець наш захисник, військовий. Дякую Богу, він живий! Швидка доправила до лікарні і наразі він при свідомості. Вперше потрапила в таку ситуацію, але потрібно було діяти, це був рахунок на секунди. Зі мною були три БРАВІ хлопці, один з яких мчав дорогою на зустріч швидкій (адже повідомити точне місце перебування тролейбуса було не можливо). Як ці хлопці терли йому руки, тримали спасали... і одна маленька і дуже миленька бабуся примовляла: "Дитино тримайся. Ти вдома!"

А ця мадама і надалі лагодила роги тролейбуса....

П.С.: будь ласка, ніколи не будьте осноронь, як би страшно вам не було, і слова "я на таке дивитись не можу" не допоможуть і відповідальність перед самим собою, Богом за бездійство не знімуть. Шануймося. Та не знаю, чи усі того варті... Ситуація трапилась 09.01.2024 Просто ніхто не мав бажання її публікувати", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луцькій автостанції беруть гроші за вхід в зал очікування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити