image
 |  0 10 Квітня 2018 | 12:00

Ірина Геращенко з кількома депутатами подалася на тиждень у Колумбію

Ірина Геращенко поїхала за колумбійським досвідом за рахунок приймаючої сторони.
Про це 10 квітня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
Перший заступник голови Верховної Ради, представник України у підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі (Україна - ОБСЄ - Росія) Ірина Геращенко поїхала з кількома колегами з парламенту в Колумбію на тиждень. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.
Цей тиждень разом з декількома колегами з парламенту проведу в Колумбії, де ми будемо вивчати досвід реінтеграції та інклюзивного постконфліктного діалогу. Поїздка фінансується за рахунок організаторів, з бюджету ВР на цей візит гроші не витрачаються, - написала вона.

Нагадаємо, заклад відомого шоумена опинився в центрі скандалу через образ Ескобара в рекламі. Через хвилю обурення в соціальних мережах, столична влада зобов'язала власників скандального кафе зафарбувати зображення наркоторговця. Однак власники не поспішали це робити. Зміни в свою вивіску вони внесли тільки після чергової хвилі обурення на найбільшому закордонному форумі, а також сюжету ТСН, в якому журналісти запросили дівчину з Колумбії відвідати це кафе.
Засновниками скандального бару є актор і телерадіоведучий Андрій Джеджула, директор агентства ідей Djedjula Music Дмитро Колонський і керівник Юрій Шабров. На їх думку, Ескобар це образ і символ Колумбії, хоч і не приклад для наслідування. При цьому вони визнали, що використовували образ терориста і вбивці для провокативності і реклами.
Керівництво кафе не бачить нічого кримінального в популяризації образу Ескобара і навіть організовує в кафе імені Пабло читання казок для дітей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити