image
 |  16 9 Січня 2020 | 10:38

Історія «подорожі» нелегального платіжного терміналу у Луцьку

У Луцьку вже декілька років діють неузаконені платіжні термінали на які не реагують інспектори Департаменту муніципальної варти. Хоча з міського бюджету на їх діяльність виділяються мільйони гривень щороку.

Ще у 2017 році інспектори муніципальної варти для «галочки» провели профілактику з чистки нелегальних платіжних терміналів, деякі демонтували, а деякі «перенеслись» з одного місця на інше.

Читайте також: Диван, спідниці, взуття, гірлянди: на що витрачають муніципали гроші лучан?

Приклад, донедавна поряд із торгівельним кіоском з продажу цигарок, що на вулиці Глушець, функціонував такий термінал, зашифрований під паркомат. Згодом він перебазувався на зупинку громадського транспорту. На попередньому місці залишилось місце демонтажу.

Схожі термінали були демонтовані поряд з торгівельними точками продажу тютюну на проспекті Волі, а решту лишись функціонувати далі.

Схоже, що в Департаменті муніципальної варти знають про діяльність нелегальних платіжних терміналів, але не квапляться реагувати. Цікаво чому? Можливо є в цьому свій власний зиск? Хто зна.

Читайте також: У центрі Луцька два роки діє нелегальний платіжний термінал (ФОТО)

Нагадаємо, що ми писали раніше про нелегальні платіжні термінали у центрі Луцька, тільки реакції від Муніципальної варти досі немає. Сподіваємось, що нас почують.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити