image
 |  0 3 Березня 2021 | 14:55

Історія виховательки із сусідньої області, яку звільнили через фото у соцмережах, продовжується (ВІДЕО)

Ходить із чоловіками по лазнях та фотографується. Новий оберт в історії про виховательку із Рівненської області. Цю тему обговорювала чи не вся країна: Віту Черешньовську двічі звільнила завідувачка дитсадка за фото в соцмережах, де вона в купальнику з чоловіком та в червоній сукні з келихом вина. Суд із цієї справи й досі триває.

Причиною звільнення стало фото, де жінка з чоловіком відпочивали на морі. Світлини не сподобалися директрисі садочка, яка вигнала виховательку.

Віта виграла справу у Верховному Суді, але на роботу не повернулася.

Наступного дня виховательку звільнили з аналогічним формулюванням. Вона повторно подала до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Луцький терорист» наполягає на суді присяжних, бо так «буде веселіше» (ВІДЕО)

Справа про поновлення на початковій стадії. 11 лютого відбулося перше засідання. Два роки тривала затримка, бо не було суддів у районному суді, — розповіла Віта Черешньовська.

Скандальна історія дістала продовження — через суд поновили на посаді директорку, яка вигнала підлеглу. Ларису Музику звільнили два роки тому під час переведення.

У сільраді пояснювали, мовляв, не принесла всіх документів. Директорка подала чотири позови і нещодавно повернулася на посаду.

Детальніше - у сюжеті ТСН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити