image
 |  2 22 Серпня 2018 | 14:13

Іваничівщина: понад 3 мільйони гривень планують витратити на ремонт амбулаторій

На  ремонт  чотирьох  амбулаторій  загальної  практики  сімейної  медицини,  що  знаходяться  у  громадах  Іваничівського  району,  планують  витратити  більше  3  мільйонів  гривень. 
Про  це  інформує  власкор  «ВолиньUA»  з  посиланням  на  сайт  Іваничівської  РДА.
Головний лікар Центру  первинної  медико-санітарної  допомоги  Роман Киця ознайомив з перспективами та проблемними питаннями у даному напрямку роботи.
Слід зазначити, що у 2018 році планують провести капітальний ремонт в Іваничівській, Павлівській, Грядівській та Порміській АЗПСМ за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток охорони здоров’я у сільській місцевості на умовах співфінансування з місцевого бюджету.
Іваничівська АЗПСМ – кошторисна вартість об’єкту - 265,7 тис. гривень, з державного бюджету – 221,4 тис. гривень, з місцевого – 44,3 тис. грн. Проектно-кошторисна документація розробляється «Діпромісто». Проект розробляється.
Павлівська АЗПСМ - кошторисна вартість об’єкту - 1543,9 тис. гривень, з державного бюджету – 1286,6 тис. гривень, з місцевого – 257,3 тис. грн. Проектно-кошторисна документація розробляється «Діпромісто». Проект знаходиться на експертизі.
Грядівська АЗПСМ - кошторисна вартість об’єкту - 159,5 тис. гривень, з державного бюджету – 132,9 тис. гривень, з місцевого – 26,6 тис. грн. Проектно-кошторисна документація розробляється «Сантехмонтаж». Проект розробляється.
Поромівська АЗПСМ - кошторисна вартість об’єкту - 1463,2 тис. гривень, з державного бюджету – 1219,3 тис. гривень, з місцевого – 243,9 тис. грн. Проектно-кошторисна документація розробляється ФОП Корнійчук Д.В.. Проект розробляється.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити