image
 |  133 15 Березня 2024 | 11:22

Із Бєлгородської та Курської областей за ніч виїхали понад 7 тис. авто

Станом на ранок 15 березня 7 тис. цивільних автомобілів мешканців Бєлгорода та області скористалися гуманітарним коридором, оголошеним бійцями російських добровольчих формувань для евакуації мирних жителів.

Окрім того, із міста Курськ евакуаційним коридором скористалися понад 600 цивільних авто. Про це бійці Російського добровольчого корпусу повідомили у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болгарія відправила першу партію бронетранспортерів в Україну

Такі дані їм надали місцеві жителі, а також опозиційно налаштовані до путінського режиму правоохоронці та силовики.

"Раніше Російський добровольчий корпус, легіон "Свобода Росії" та Сибірський батальйон закликали жителів Курської та Бєлгородської областей терміново евакуюватись у зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території цих областей. Для цього було оголошено про дію гуманітарного коридору для евакуації населення з 21:00 14 березня до 7:00 15 березня. Після закінчення терміну дії гуманітарного коридору буде продовжено знищення військових об'єктів на території Бєлгородської та Курської областей до звільнення регіону від військ кремлівського режиму", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити