image
 |  0 16 Березня 2018 | 11:00

Із задоволенням віддам Зірку Героя України Петру Порошенку, - Надія Савченко (ВІДЕО)

Народний депутат Надія Савченко готова повернути президенту Петру Порошенко орден «Золота Зірка» Героя України.
Про це 16 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Українська правда».
[embed]https://youtu.be/8DoDtWwwMD4[/embed]
Про це вона заявила в програмі «Право на владу».
Із задоволенням віддам Зірку Петру Порошенку, - сказала Савченко.
Якби я могла його зустріти, бажано де-небудь, на вулиці, я би звісно віддала. Але проблема в тому, що президента не так легко попасти, і не кожен народний депутат туди  вхожий, - додала депутат.

Вона запевняє, що хотіла відмовитися від нагороди, і взяла Зірку Героя, «більше як обов'язок, а не нагороду», бо багато людей їй сказали, «якщо відмовишся, то просто плюнеш в обличчя українському народу».
Як відомо, Порошенко вручив Савченко найвищу державну нагороду – орден «Золота Зірка» Героя України в травні 2016 року.
Як відомо, 12 березня стало відомо, що депутата Надію Савченко викликали на допит до СБУ у справі керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана, якого 8 березня затримали на КПВВ з арсеналом зброї.
Савченко заявила, що перебуває в Європі до 16 березня.
Але після заяви генпрокурора Юрія Луценка про те, що він буде змушений внести подання на зняття депутатської недоторканності з Савченко, якщо вона не прийде на допит 15 березня, у ніч на 15 березня Савченко повернулася до України і таки з'явилася до СБУ.
Перед допитом в СБУ Савченко звинуватила владу у злочинах проти Майдану, розв'язанні війни на Донбасі, здачі Криму, тобто підтримала тези Кремля.
А генпрокурор заявив у Верховній Раді, що Надія Савченко планувала «терористичний акт у стінах парламенту: знищити бойовими гранатами дві ложі, мінометами обрушити купол Верховної Ради і автоматами добивати тих, хто виживе».
За словами Луценка, вона нібито вербувала людей для цього й давала відповідні вказівки.
Верховна Рада виключила Надію Савченко з комітету національної безпеки і оборони.
Згодом Луценко вніс до ВР подання на зняття депутатської недоторканності з Савченко.
Після допиту Савченко закликала українців до військового перевороту, прийшла у Раду, звідки її нардепи вивели нібито через загрозу з її боку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити