image
 |  0 30 Жовтня 2020 | 16:05

Кабіна вигоріла до тла: на трасі «Київ - Ковель» трапилася пожежа (ФОТО)

На автодорозі Київ - Ковель між селами Сошники та Полиці Володимирецького району під час руху загорівся вантажний автомобіль марки IVECO.

Про це інформує ГУ ДСНС у Рівненській області.

Повідомлення про пожежу автомобіля надійшло 30 жовтня о 09:40 на спецлінію "101".

На місце виклику направили чергове відділення бійців 5-го державного пожежно-рятувального поста смт Рафалівка. Прибувши до місця виклику, вогнеборці побачили повністю охоплену вогнем кабіну та моторний відсік вантажівки.

На гасіння бійці ДСНС подали повітряно-пінний ствол. Приблизно за десять хвилин пожежу ліквідували. Жерт та постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський інклюзивно-ресурсний центр шукає вчителя

Через пожежу на трасі утворився невеликий затор, рятувальники самостійно регулювали рух.

Як вдалося згодом з'ясувати, а також зі слів водія, він разом з напарником відчув запах диму в салоні під час руху. Транспортний засіб зупинили і побачили, що з-під капоту йде дим. Чоловіки за допомогою вогнегасників почали гасіння. Але через те, що не змогли відчинити капот, не подали ефективно на осередок горіння вогнегасячі речовини. Полум'я швидко розповсюдилося у середину салону. Автомобіль знищений вогнем повністю.

Причину пожежі та розмір збитків встановлюють.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити