image
 |  4 26 Грудня 2017 | 11:33

Кабінет судді у справі Міхо раптово залило водою з відомства Порошенко

У вівторок, 26 грудня, кабінет судді Окружного адміністративного суду Києва, який в цей же день повинен слухати справу Михайла Саакашвілі, раптово залило водою. Про це 26 грудня 2017 року сайту «Країна» повідомив соратник лідера «Руху нових сил» Давид Сакварелідзе.
ДУСя (держуправління справами президента - ред. ) І Окружний адмінсуд, де повинні були сьогодні розглядати справу Саакашвілі, знаходяться в одній будівлі. І дивним чином з боку ДУСі кабінет цього судді сьогодні залило водою. Там потоп. Напевно хочуть знищити докази, - розповів Сакварелідзе.
Відзначимо, що за адресою Петра Болбочана, 8, крім суду, дійсно знаходиться «дочка» держуправління справами при президенті – «Проектне бюро Державного управління справами». 26 грудня, о 13:30 відбудеться слухання справи Міхо в Окружному адміністративному суді Києва. Справа стосується статусу його перебування в Україні. За словами Саакашвілі, влада хоче відмовити йому в статусі «тимчасового захисту» і тим самим «створює умови для видворення мене з країни». Як повідомляла «Країна», сьогодні екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі прийшов до будівлі СБУ на допит, але до слідчого йти відмовився.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити