image
 |  2 23 Серпня 2018 | 11:10

Кабмін заборонив боржникам продавати автомобілі

Кабінет міністрів заборонив перереєстрацію та зняття з обліку транспортного засобу в разі наявності відомостей про його власника в Єдиному реєстрі боржників.
Відповідну постанову уряд прийняв на засіданні 22 серпня, передає "Інтерфакс-Україна".
Кабмін вніс відповідні зміни до Порядку держреєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, самохідних машин на шасі автомобілів, мотоциклів, причепів та напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів, мопедів.
Згідно з документом, зокрема, в ході держреєстрації (перереєстрації) та зняття з обліку ТЗ уповноважені особи сервісного центру МВС перевірятимуть відомості про його власника в реєстрі боржників і робити відповідну позначку на заяві власника авто.
Нагадаємо, Єдиний реєстр боржників є складовою частиною Автоматизованої системи виконавчого провадження. Його основна мета - запобігання відчуження майна боржником, внесеним до реєстру.
До реєстру вноситься інформація про осіб, що мають заборгованість по сплаті періодичних платежів більше трьох місяців, зокрема, аліментів, сплата яких здійснюється в межах виконавчого провадження.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В жовтні 800 тисячам громадянам перерахують субсидії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити