image
 |  0 2 Грудня 2020 | 17:34

Якщо кадрами в місті буде займатися Гузь, то результати будуть невтішні, - депутат Нововолинської міськради

Попри задекларований курс на зміни від нового мера Нововолинська Бориса Карпуса, його кадрова політика свідчить про зовсім іншу тенденцію.

Про це у Фейсбук написав депутат Нововолинської міськради від ВО "Свобода" Вадим Киричук.

""Місту потрібні зміни". Саме з таким гаслом Ігорко Гузь та його "команда" стартували з виборчою кампанією в Нововолинську.Але виборцям не сказали, що зміни будуть не зовсім повноцінними. У новій так званій "команді" залишився заступник минулого голови Віктора Сапожнікова, який служив йому не один рік, а наприкінці виборчої кампанії, бачивши що рейтинги не високі - "прибився" до собі подібного Гузя.

Також до виконавчого комітету включена багаторічний начальник фінансового управління Галина Борочук, яка була "в курсі" усіх фінансових справ при колишньому голові.

Не зовсім зрозумілим є рішення привести до міста Юлію Лефтер з Бердичева, яка буде заступником голови з питань діяльності виконавчих органів. Невже у теперішній ОТГ не знайшлося кандидатури з місцевих, яким тут жити і дбати про місто??? А, може, їй відведена роль такого собі "смотрящого" в "команді" Гузя?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комісія Волиньоблради з питань соціального захисту населення організовуватиме виїзні засідання до медзакладів (ФОТО)

До пані Вікторії Скриннік і до Валентини Степюк у мене як депутата вже трьох скликань поспіль особливих питань немає - відповідальні люди, проте мало ймовірно, що вони матимуть реальний вплив на стан справ при такій "команді".

Хоча я тільки "за", щоб місто розвивалося і процвітало, але якщо кадрами в місті буде займатися Гузь, то результати будуть невтішні..." - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити