image
 |  4 16 Вересня 2021 | 21:16

Камери відеоспостереження у Луцьку помітили задимлення: що горіло? (ФОТО)

Учора ввечері близько 19 год. 30 хв. на камерах відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк було виявлено задимлення повітря, що поширювалося з приватного сектору мікрорайону «Вишків».

Про це інформують луцькі муніципали.

Відповідно диспетчером було направлено «Група швидкого реагування», які встановили особу, що здійснювала спалювання зілля по вул. Героїв Упа. Інспектором департаменту муніципальної варти було складено протокол про адміністративне правопорушення згідно ст.152 КУпАП, п.п.2.5.5.1.16 Правил благоустрою міста Луцька та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Вкотре звертаємося до громадян, не спалюйте зілля, опале листя, суху траву чи побутове сміття, адже це шкодить довкіллю та є порушенням чинного законодавства.

Саме завдяки камерам відеоспостереження в рамках проекту Безпечне місто Луцьк та диспетчерам ЦБМ вдається вчасно виявити та ліквідувати спалювання на території міста та територіальної громади та інші правопорушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити