image
 |  0 3 Грудня 2018 | 16:45

Камінь-Каширська районна рада – проти підвищення ціни на газ

Позачергова сесії Камінь-Каширської районної ради більшістю голосів прийняла рішення звернутися до Президента негайно скасувати рішення Кабміну про підвищення ціни на газ для населення.

Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат районної ради, свободівець Богдан Козік. 

«Ми, депутати Камінь-Каширської районної ради, вважаємо рішення Уряду від 19 жовтня про підвищення ціни на газ для населення неприпустимим і таким, що порушує конституційні права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги для всіх споживачів та порушенням їх конституційних прав на достойний рівень життя. Більше того, переконані, що боргова політика уряду є неефективною і такою, яка шкодить національним інтересам і вітчизняній економіці. Наголошуємо, що внутрішні резерви України за умови їх ефективного використання та викорінення корупції дозволять забезпечити економічну незалежність держави, у тому числі й енергетичну. У Верховній Раді України зареєстровані законопроекти, які є частиною Антиолігархічного пакету докорінних перетворень, запропоновані депутатами –націоналістами, в яких передбачені дієві механізми, що забезпечать можливість збалансованості бюджету не за рахунок громадян України, а за допомогою олігархів», – йдеться у зверненні, запропонованому фракцією ВО «Свобода» у Камінь-Каширській районній раді. 

Зі слів Богдана Козіка, звернення було підтримане мінімально необхідною кількістю голосів присутніх на сесії депутатів районної ради – 19 депутатів. Були й такі, що голосували «проти» – 1, «утрималися» – 6, «не голосували» – 1. 

«Про результати цього голосування депутатів Камінь-Каширської районної ради судіть самі, шановні камінь-каширці. Бо саме тим політичним силам ви віддали переважну кількість ваших симпатій на минулих місцевих виборах!» – резюмує Богдан Козік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об’єктивна ціна газу для українців – у 3,5-4,5 рази менша за те, що ми платимо зараз, – Тягнибок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити