image
 |  0 16 Січня 2020 | 11:50

Камінь-Каширські рятувальники отpимали новий пожежний автомобіль та апарати на стисненому повітрі (ФОТО)

Працівники ДСНС продемонстрували містянам новий пожежний автомобіль та апарати на стисненому повітрі, які працівники 8-ДПРЧ УДСНС України у Волинській області отримали напередодні підсумків роботи за 2019 рік.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

15 січня у місті Камінь-Каширську рятувальники підбили підсумки діяльності за 2019 рік. У підсумковій нараді під головуванням першого заступника начальника Управління ДСНС України у Волинській області полковника служби цивільного захисту Сергія Клеца взяли участь: голова районної ради Віктор Сус, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Мехалік, заступник міського голови Микола Шворак.

Про результати оперативно-службової діяльності доповів начальник райвідділу Андрій Багнюк. Він розповів, що у минулому році рятувальники Камінь-Каширського гарнізону ліквідували 95 пожеж, основними причинами їх виникнення стало: порушення правил пожежної безпеки при монтажі та експлуатації пічного опалення – 17 пожеж, необережність громадян при поводженні з вогнем - 44, коротке замикання електричної мережі - 17, а ще по 5 випадків підпалів, дитячих пустощів та стільки ж пожеж виникло через грозові розряди. Йшлося про превентивні заходи з недопущення пожеж та загибелі на них людей, проведення аварійно-рятувальних робіт, отримання нової спецтехніки тощо, а також відзначено працю вогнеборців грамотами від керівництва Управління ДСНС України у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ратнівські рятувальники вивільнили собак з ями (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити