image
 |  2 1 Липня 2018 | 14:06

Канадський фонд «Brookfield» збудує у Львові IT Park

Компанія, яка має свої інвестиції у понад 30 країнах світу, допомагатиме Львову збудувати IT Park.
Про це 01 липня 2018 року повідомляє сайт «MIND UA».
Канадський фонд «Brookfield» заходить в Україну. Компанія, яка має свої інвестиції у понад 30 країнах світу, допомагатиме Львову збудувати IT Park.
Старт будівництва почався вчора, 30 червня. Львів став першим містом куди заходить інвестфонд.
Згідно із затвердженим проектом, IT Park буде розташований на земельній ділянці, розміром 10 гектарів, та зможе вмістити 10 000 працівників IT-індустрії, а також понад 4000 працівників суміжних галузей. Комплекс буде збудований на перехресті вулиць Стрийська-Чмоли, куди легко дістатися з аеропорту, залізничного вокзалу, університетів та історичного центру міста.
Інноваційний комплекс IT Park охоплюватиме 6 офісних будівель класу А, загальною площею 164 000 м2, 3 бізнес-центрів, матиме власний готель на 150−200 номерів та мультифункціональну зону, яку буде відведено для дозвілля та соціальних потреб. У цій зоні будуть торговельний та спортивний центри, фуд-корт, конференц-зали, а також освітній кампус, який стане однією з важливих складових комплексу.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити