image
 |  4 2 Січня 2020 | 22:45

Канал Путіна витер ноги в Зеленського, показавши зневажливу пародію на українців (ВІДЕО)

Недолуге та запопадливе загравання Володимира Зеленського з Путіним і його невміння продемонстрували чітку національну позицію проти російського агресора з позиції сильного – вже зіграло з ним злий жарт. Телеканал «Россия 1» показав зневажливу пародію українського президента та всіх українців.

Приводом для насмішок російський пропагандистський канал «Россия 1» обрав нібито новорічну промову президента України Володимира Зеленського, подавши її у формі новорічної пародії на самого Зеленського та українців.

Як інформує сайт "НВ", відповідне відео з’явилося на Youtube каналі (з 26 по 30 хв).

Перед виступом коміків телеведучий Андрій Малахов назвав Україну «веселим та гучним сусідом».

На сцені коміки виступали в вишиванках та шароварах і недолуго співали перероблену пісню "Ти ж мене підманула..."

У пісні виконавці номеру висміяли Україну та президента за відсутність реформ, низьку зарплату, наявність корупції та інший "обман" свого народу "слугами народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пане Зеленський, ми — українці. І це у серці, а не у паспорті

Роль Зеленського зіграв уродженець Узбекистану Умід Ісабоєв, якого в Росії називають його двійником. Український президент показаний у пісні слабким і безпорадним.

Варто зауважити, що російський пропагандистський канал «Россия 1» – тотально контрольований російською владою, тож новорічна пародія на "сусіда" Зеленського не могла з'явитися без особистого "благословення" російського президента Володимира Путіна. Це ще раз свідчить, що слабких зневажають...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Путін – не Юзік»: Соколова рознесла Зеленського за новорічне привітання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З точністю до навпаки: У новорічній промові Зеленського знайшли плагіат на статтю автора трилогії «Волинь»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити